Søk
NO

Vi tar kvalitet på alvor

 

Vi er opptatt av kvalitet og er stolte av å kunne levere norskproduserte produkter i toppkvalitet!


Vi leverer trygge og solide produkter som er tilpasset det norske klimaet. For å kunne skape produkter som er holdbare over lang tid er valg av materialer viktig. Det foretas derfor en grundig utvelgelse av de materialene som benyttes i produktene. Våre lekeapparat blir produsert av de beste materialer og blir behandlet ytterligere for å forlenge levetiden.

 

Vi bruker, som eneste i Norge, MicroPro Lifewood trykkimpregnering. Dette er en ny generasjon av trekonserveringsmidler. Vi behandler alle våre trematerialer med Koppers MicroPro. Det er et moderne trykkimpregneringsmiddel uten giftige stoffer eller tungmetaller, og behandlingen er spesielt utviklet for bruk i miljøer som barnehager, skoler og steder hvor brukerne kommer i direkte kontakt med materialene. Levetiden på materialene beregnes til minimum 30 år ved jordkontakt. Med våre stolpesko blir levetiden enda lengre. Målet er å lage kvalitetsprodukter med lang levetid med så lite miljøavtrykk som mulig.

Vi benytter et brunt pigment i impregneringen for å beskytte treverket mot UV-stråler, slik at det holder seg ”nytt” lengre. Over tid vil imidlertid treverket bli grått hvis det ikke blir oljet eller tilført farge.

 

Topp kvalitet kombinert med moderne design lar deg skape et utemiljø som vil tåle daglig bruk og se flott ut- år etter år!

"Vi er opptatt av kvalitet og er stolte av å kunne levere norskproduserte produkter i toppkvalitet!"