Søk
NO

Om Lekeplasseksperten


Lekeplasseksperten har mange års erfaring med utforming og planlegging av lekeplasser og utemiljø.


Vi representerer flere ulike produsenter for å kunne tilby mange og varierte løsninger tilpasset ditt behov. Produktspekteret vårt spenner fra huskestativ, lekeapparat og sandkasser, til benker, bord og utendørs treningsutstyr.


Vi har stort fokus på holdbarhet, motorisk utfordring tilpasset alder, lek og sikkerhet. Ved utvalg av lekeapparater tar vi hensyn til det varierende klimaet vi har i Norge, og våre lekeapparat er produsert av de beste materialer og behandlet for ytterligere å forlenge levetiden. Alle lekeapparat i vårt sortiment er godkjent i henhold til NS-EN 1176:2008 og de fleste er i tillegg TÜV-sertifiserte.

Lekeplasseksperten er sertifisert etter den høyeste miljøstyringsstandard, og vi forventer også at våre produsenter stiller tilsvarende krav av hensyn til miljøet. Vår største norske produsent er en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift og våre utenlandske leverandører opererer i henhold til godkjente etiske retningslinjer.

Vårt utstyr til lekeplasser, barnehager, skoler og andre utemiljø er nøye utvalgt med tanke på best mulig stimulering til aktivitet og lek hos små og store barn. Vi har et bredt utvalg av apparater med varierende grad av grov- og finmotoriske utfordringer, og apparater med lyd, tall, bokstaver, figurer og dyr, som kombinerer læring med lek.